PASSIVHAUS

Som dissenyadors Passivhaus, un estàndard de construcció que garanteix la màxima eficiència energètica durant tot l’any permetent un estalvi energètic de fins al 70-90% davant una construcció tradicional. Dissenyem i construïm cases altament eficients energèticament gràcies  a un disseny amb criteris bioclimàtics i a les característiques i propietats que aporten els materials utilitzats durant la seva construcció. A la vegada, es tracta d’una tipologia de construcció molt saludable que garanteix la qualitat de l’aire interior del teu habitatge, obtenint espais confortables i silenciosos.

En qué consisteix una Passivhaus?

S’utilitzen fonts d’energia passives com l’energia solar, l’ocupació de les persones, electrodomèstics i altres guanys interns de calor, així com la calor existent a l’ambient interior i extreta pel recuperador de calor de ventilació que cobreix la major part de la demanda energètica a l’hivern

Les cases passives constitueixen, a la vegada, una contribució a la protecció del clima ja que utilitzen fonts d’energia passives com l’energia solar i components passius com finestres tèrmiques, a més d’utilitzar recuperadors de calor de ventilació que extreuen la calor existent en l’ambient interior i que cobreix la major part de la demana energètica a l’hivern.

VEURE PROJECTES DE PASSIVHAUS

AVANTATGES D’UNA CASA PASSIVA

La metodologia de Passivhaus ens permeten obtenir un equilibri entre l’economia i la construcció, ja que són edificis sense hipoteca energètica, degut al bon plantejament en el seu disseny i a l’òptim aprofitament de la radiació solar, una font inesgotable a escala humana.

PRINCIPIS CONSTRUCTIUS D’UNA CASA PASSIVA

TENS UN PROJECTE EN MENT?
Demana’ns un pressupost sense compromís

CONTACTA