OBRA NOVA

Desenvolupem una arquitectura de qualitat, fixant la màxima atenció als detalls i aconseguint habitatges molt eficients energèticament amb uns estàndards alts de relació qualitat-preu. Ens adaptem a la teva expectativa econòmica materialitzant la teva idea a la realitat.

Tu ets el protagonista

El teu habitatge serà únic i reflectirà la teva identitat i els teus gustos, adaptant-se totalment a tu i a la teva família. T’acompanyarem en tot el procés, des del desenvolupament de la teva idea inicial, passant per la redacció de tota la documentació tècnica, la direcció, control i gestió de l’obra, la decoració de cada espai del teu projecte, fins el moment d’entrar a viure.

Per nosaltres és molt important que et sentis continuament informat i posem al teu abast les eines necessàries que t’ajudaran a prendre decisions, com renders hiperrealistes i tours virtuals 3d.

Si vols, en tot el procés podem ser els únics interlocutors entre tú i les Administracions, mantenint en tot moment una contínua comunicació i informació de l’estat d’evolució i construcció del teu projecte.

VEURE PROJECTES D’OBRA NOVA

TENS UN PROJECTE EN MENT?
Demana’ns un pressupost sense compromís

CONTACTA