REHABILITACIÓ

Donem una segona vida a edificis històrics i antics deteriorats pel pas del temps, cuidant i respectant al detall tots els seus elements originals i característics perquè així el nou edifici pugui seguir tenint caràcter gràcies a la combinació d’aquests amb materials i elements més innovadors.

Gestió integral

T’oferim una gestió integral de les obres de rehabilitació amb la prèvia realització d’un estudi de costos detallat del teu projecte que ens permetrà evitar sobrecostos i analitzar la viabilitat econòmica de la intervenció, facilitant-te així la presa de decisions.

EnerPhit

Actualment una de les línies de treball en la que hi hem dedicat especial atenció i passió ha estat la rehabilitació energètica amb l’estàndard EnerPhit, que consisteix en transformar edificis antics en habitatges amb un alt confort i molt baix consum energètic amb els criteris establerts en la certificació Passivhaus. D’aquesta manera, al tractar-se d’una rehabilitació, l’habitatge aconsegueix la certificació EnerPhit. A més, amb aquest tipus de rehabilitació aconseguiràs un habitatge totalment sostenible i saludable i molt eficient energèticament.

VEURE PROJECTES DE REHABILITACIÓ

TENS UN PROJECTE EN MENT?
Demana’ns un pressupost sense compromís

CONTACTA