Xalet a “Los Nogales” (Altorricó)


Dades Tècniques

Tipologia Obra nova
Localització “Los Nogales”, carrer “B”, parcel·la 1. Altorricó
Superfície Sup. construïda total: 261,20 m2
Data En construcció

Descripció

Sobre un solar rectangular d'uns 815 m2, s'ubica un edifici aïllat de planta baixa, destinat a habitatge unifamiliar.

L'edificació s'adapta a la geometria del solar, amb clares proporcions rectangulars. Per optimitzar, tant la ubicació de les estades|estances com de les circulacions, l'accés principal es realitza per la part central de la planta, de manera que des del rebedor funciona com a punt central de convergència dels tres espais diferenciats: zona de dia, zona de nit i garatge.

La zona de dia s'ha concebut com un espai de considerables dimensions en el qual cohabita la cuina, el menjador i la sala que en s'hi hagi. El tractament dels materials, de la llum i de les interrelacions entre interior-exterior, configuren i caracteritzen aquest espai.

A la zona de nit, el distribuïdor d'accés als tres dormitoris, s'ha convertit en una zona comuna d'armaris amb il·luminació zenital.
Xalet a “Los Nogales” (Altorricó)

Plànols

     
© Culleré-Rendé | Arquitectes      info@cullererende.com   Arquitectes Huesca - Arquitectes Lleida Avís Legal |  Protecció de dades
Desenvolupat per Desenvolupat per